Als gevolg van de overheidsmaatregelen van 13 oktober zal ons dorpshuis wel de zalen verhuren, echter gaan er geen consumpties worden geschonken.
Ook voor ons maximaal 30 personen op 1,5 meter en gelden ook de overige maatregelen.

Wij zullen als bestuur de regels van de RIVM en de Veiligheidsregio naleven zodat we een Corona proof dorpshuis zijn. Op deze site hebben we de spelregels opgenomen zodat u als bezoeker weet waar u zich aan moet houden.
Mocht u een zaal willen huren voor een vergadering of activiteit dan graag inlichtingen vragen aan onze beheerder Jolanda Pakes.
(050) 501 71 29
dorpshuisnieuwroden@live.nl
Bekijk de spelregels

Welkom op de website van het ’t Dörpshuus NijRoon.

Op deze site treft u informatie aan over allerlei activiteiten die  in het dorpshuis worden georganiseerd. Wij bieden mogelijkheden aan kinderen, volwassenen en senioren. Deelname aan een activiteit is soms gratis of tegen betaling van een kleine bijdrage in de kosten.

Er is een activiteitencommissie die zich bezig houdt met het organiseren van allerlei zaken, zoals klaverjassen, koersbal, intocht Sint Nicolaas, enz. Ook huren allerlei organisaties uit (de directe omgeving van) Nieuw-Roden een zaal voor hun activiteiten. Voorbeelden daarvan zijn de zang- en pianoles, de toneelclub, Baptisten gemeente, biljarten, klaverjassen, dansen en een zangkoren. Een overzicht van de diverse activiteiten die in het dorpshuis plaatsvinden kunt u vinden in de rubriek evenementen agenda.

Het Dörpshuus

Het dorpshuis bevindt zich op het adres Roderweg 86, 9311 PB Nieuw-Roden. Ten behoeve van de diverse activiteiten beschikt het dorpshuis over 5 ruimtes, de Grote zaal (ca. 140 m²), de Kleine zaal(ca. 24 m²), de Hoekzaal (ca. 35 m²) en De Smidse 2x (ca. 92m²). Het dörpshuis biedt ook onderdak aan peuterspeelzaal ‘t Drempeltje (Kidscasa).
Voor de plattegrond van het dorpshuis en informatie over verhuur zie zaalverhuur. Feesten/partijen van persoonlijke aard is alleen mogelijk als u (in)direct betrokken bent bij het Dorpshuis . Consumptie is alleen mogelijk van onze eigen bar.

Ook beschikken we over beeldschermen die in de grote zaal en bij de ingang hangen en eentje die voor het raam staat die vanaf buiten zichtbaar is, waar onze agenda op staat en onze sponsoren. Voor 50 euro per jaar kunt u ook op de beeldschermen komen te staan met uw logo en op onze website inclusief onze Facebook site. Voor een advertentie op onze website hanteren wij het volgende formaat: 283×145 pixels. Wilt u een advertentie laten maken, dan kunt u terecht bij Tieme Dekker.

Het dorpshuis is bereikbaar onder telefoonnummer (050) 501 71 29.
Het E-mailadres is: dorpshuisnieuwroden@live.nl voor huren van zalen en andere zaken.

Ook hebben we een Facebook site van ons Dorpshuis.