Stappen, happen en ontmoeten in Nieuw-Roden 2.0

vrijdag 14 juni 2024, 16:30 - 22:00 uur

Een activiteit voor iedereen waar je al wandelend meer over het dorp Nieuw-Roden en zijn geschiedenis zult ontdekken. Stappen, Happen en Ontmoeten in Nieuw-Roden 2.0.

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar hebben we deze activiteit in een nieuw jasje gestoken. In de basis blijft het wandelen in een groep met een gids en het vertellen over de geschiedenis van Nieuw-Roden gehandhaafd, evenals de samenwerking met de verenigingen, ondernemers en de school. In het dorpshuis is een fototentoonstelling over het verleden ingericht die tijdens het wandelen bezocht gaat worden.

Deze keer starten we vanaf ’t Dörpshuus NijRoon.
Det dorpshuis verwelkomt de deelnemers vanaf 16.00 met koffie en een versnapering. Men start op verschillende tijden tussen 16.30 uur en 17.30 uur in groepen van 15 personen en een gids. Er kunnen ongeveer 120 personen deelnemen.
In het centrum komen kraampjes voor de genen die zich willen presenteren. Daarnaast is er een springkussen voor de kinderen en het Rad van Fortuin met leuk prijzen en is er iets te eten en drinken. Mensen die niet mee willen/kunnen wandelen zijn dus ook van harte welkom op het marktje er is live muziek aanwezig in de vorm van een duo en een band.

Deelname is gratis!

 

terug naar vorige pagina
adverteren monuta hopmans terVeld Personal Touch Travel ZING!
krul montapanel adverteren monuta poeder WHBi
berghuis eltjo tiemedekker adverteren vdduin veenenfysio
cobykuiper koudenwarmtetechniek Liewes noordhuis vdveen adverteren