Nieuws

Eerstvolgende activiteit

Soulblender

Afgelopen zaterdag 15 oktober was de band Soulblender in ons dorpshuis te gast. Het was een geslaagde avond met veel publiek, dans en muziek.

Kunst en Cultuur

Maak je droom waar wanneer je altijd de wens hebt gehad om op gebied van Kunst en Kultuur te programmeren. Dorpshuus NijRoon biedt je deze mogelijkheid. Voor meer informatie, activiteiten-nieuwroden@outlook.com


Duo Please

Vrijdag 18 maart 2022 was er een optreden van Duo Please. Een gezellige avond met vele Drentse, Groningse maar ook de Duitse liedjes.


Flexplekken

Evenals de dorpshuizen in Havelte en Dwingeloo is ook het dorpshuus Nij-Roden voornemens om Flexplekken/ wijkplekken in te richten voor ZZp’ers en organisaties. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op via dorpshuisnieuwroden@live.nl


Whatever’s left, een fantastische avond

Na een verplichte stop van anderhalf jaar trad de live band Whatever’s left op in het dorpshuis. Zowel de band als de bezoekers hebben een fantastische avond gehad. De volgende activiteit is een muziekpubquiz. Meer informatie is te vinden op deze site.


Burgerhulpverlening

Samen met BHV Roden biedt ’t Dörpshuus NijRoon de mogelijkheid om te trainen wat te doen in geval van nood, hoe te handelen bij een hartstilstand, onwelwording of in geval van brand. 
Deze training duurt 2 uur en is bedoeld voor gebruikers en omwonenden van ’t Dörpshuus. 
Voor meer info vraag het bestuur  dorpshuisnieuwroden@live.nl

bernard rodeo wonen hopmans kamp terVeld adverteren ZING!
cazemier kapsalon-Haarfijn krul montapanel adverteren monuta poeder
berghuis eltjo adverteren tiemedekker vdduin veenenfysio WHBi
monuta adverteren cobykuiper koudenwarmtetechniek Liewes noordhuis vdveen