Nieuws

Eerstvolgende activiteit

  • Bingo
    vrijdag 20 oktober 2023
    Op vrijdagmiddag 20 oktober van 14.00 uur tot 16.30 uur houden we een gezellige bingomiddag....

Stappen, happen en ontmoeten in Nieuw-Roden

Op vrijdag 15 september hebben we samen met Dorpsbelangen Nieuw-Roden een activiteit voor iedereen georganiseerd waar je al wandelend meer over het dorp Nieuw-Roden en zijn geschiedenis kon ontdekken. Stappen, happen en ontmoeten in Nieuw-Roden.
Er hadden zich ruim 130 personen aangemeld om mee te lopen.

Via onderstaande link leest u meer over deze erg succesvol activiteit.

Lees meer

Mixed-Media

Vrijdagmiddag 19 mei organiseerde de activiteitencommissie van het Dorpshuis Nij-Roon een creatieve middag waar 12 enthousiaste dames op af kwamen.

Onder leiding van dames met ervaring kregen zij uitleg over de mogelijkheden van Mixed-Media. Zij hadden ook gezorgd voor de materialen zoals tijdschriften, verf, verschillende stiften en potloden. Na uitleg ging de groep aan de slag en kregen zo nu dan wat tips en trucks aangereikt. Na twee uur hard werken in een hele ontspannen sfeer, waren de resultaten verbluffend. Een ieder was onder de indruk van het eigen kunnen.

Alle kunstuitingen werden als één grote collage gefotografeerd als een mooie herinnering van de middag. Op de vraag of de deelnemers er mee door wilden gaan kwam een volmondig ja!

De activiteitencommissie gaat hier mee aan de slag in de vorm van een reeks cursussen die van start gaat in oktober. Via de Media houden ze jullie op de hoogte.


Soulblender

Afgelopen zaterdag 15 oktober was de band Soulblender in ons dorpshuis te gast. Het was een geslaagde avond met veel publiek, dans en muziek.

Whatever’s left, een fantastische avond

Na een verplichte stop van anderhalf jaar trad de live band Whatever’s left op in het dorpshuis. Zowel de band als de bezoekers hebben een fantastische avond gehad. De volgende activiteit is een muziekpubquiz. Meer informatie is te vinden op deze site.


Kunst en Cultuur

Maak je droom waar wanneer je altijd de wens hebt gehad om op gebied van Kunst en Kultuur te programmeren. Dorpshuus NijRoon biedt je deze mogelijkheid. Voor meer informatie, activiteiten-nieuwroden@outlook.com


Flexplekken

Evenals de dorpshuizen in Havelte en Dwingeloo is ook het dorpshuus Nij-Roden voornemens om Flexplekken/ wijkplekken in te richten voor ZZp’ers en organisaties. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op via dorpshuisnieuwroden@live.nl


Duo Please

Vrijdag 18 maart 2022 was er een optreden van Duo Please. Een gezellige avond met vele Drentse, Groningse maar ook de Duitse liedjes.


Burgerhulpverlening

Samen met BHV Roden biedt ’t Dörpshuus NijRoon de mogelijkheid om te trainen wat te doen in geval van nood, hoe te handelen bij een hartstilstand, onwelwording of in geval van brand. 
Deze training duurt 2 uur en is bedoeld voor gebruikers en omwonenden van ’t Dörpshuus. 
Voor meer info vraag het bestuur  dorpshuisnieuwroden@live.nl

bernard rodeo wonen hopmans terVeld Personal Touch Travel ZING!
krul montapanel monuta poeder WHBi adverteren
berghuis eltjo tiemedekker adverteren vdduin veenenfysio
monuta cobykuiper koudenwarmtetechniek Liewes noordhuis vdveen