Toneel voorstelling EODS

vrijdag 27 januari 2023, 20:00 - 23:45 uur

Graaien en Snaaien

Met live muziek van Bert Solo

Dit jaar, kort na de uitvoering in april 2022 is toneelvereniging EODS is alweer een aantal maanden aan het repeteren voor de uitvoeringen op 20, 21, 27 en 28 januari 2023.
Misschien dachten jullie heel even… wat nu al weer uitvoering van toneel?!
In maart/april hadden wij nog onze uitvoering van Blauwbloed, Sigaren en Zeebenen, gelukkig door ons toen doorgeschoven en toch opgevoerd! Blij dat we toen dat prachtige stuk voor jullie, onze donateurs en sponsoren konden opvoeren, zo behouden we de onderlinge banden en blijft toneel bestaan.

De voorbereiding begint echter al in de maand mei door de leescommissie. Deze keer waren er meerdere rondes nodig om tot de uiteindelijke keuze te komen.
Een aantal van onze mannelijke spelers gaf er de voorkeur aan een jaartje over te willen slaan, vandaar ook welkom aan onze nieuwe speler Johan van Kammen en bij de dames verwelkomen wij Jeanine Bandringa.
Ik moet jullie er wel even op attenderen dat onze dames niet alleen qua aantal in de meerderheid zijn maar enkele dames ook fysiek duidelijk aanwezig 😃

Het stuk, een klucht, heet Snaaien en Graaien.

Twee welgestelde, zeg maar rijke zuinige, dames gaan buiten hun vertrouwde wereld en komen ongewild in hele bijzondere omstandigheden terecht!

De komende weken worden de donateurs kaarten rondgebracht en kunnen de entreekaarten opgehaald worden op zaterdagmiddag 7 januari vanaf 14:00uur in het dorpshuis NijRoon.

Donateur worden? neem even contact op met Willie van der Kaap 050-5017190
Mogen wij jullie ook begroeten op een van onze uitvoeringen in het Dörpshuus NijRoon?

Namens bestuur en spelers,
Pierre R. Berghuis voorzitter.

terug naar vorige pagina
adverteren monuta hopmans terVeld Personal Touch Travel ZING!
krul montapanel adverteren monuta poeder WHBi
berghuis eltjo tiemedekker adverteren vdduin veenenfysio
cobykuiper koudenwarmtetechniek Liewes noordhuis vdveen adverteren